A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

КАТАЛОГ ПРОДУКЦІЇ ТОВАРОВИРОБНИКІВ ПОЛТАВЩИНИ

Дата: 07.06.2021 15:47
Кількість переглядів: 428

КАТАЛОГ ПРОДУКЦІЇ ТОВАРОВИРОБНИКІВ ПОЛТАВЩИНИ

 

Шановні відвідувачі сайту!

       Візитом на цю сторінку Ви підтвердити свій інтерес до зовнішньоекономічної діяльності Полтавської області або шукаєте потенційного міжнародного партнера чи постачальника якісної продукції. 

       Маємо для Вас низку пропозицій та презентуємо експортний потенціал товаровиробників області  в оновленому Каталозі продукції експортерів Полтавщини - 2020!

Зазначений Каталог сформовано українською та англійською мовами, поширено через закордонні та вітчизняні дипломатичні установи, міжнародні бізнес-організації, торгові палати, соціальні мережі.

        Оновлення змістовного наповнення та дизайну Каталогу продукції товаровиробників Полтавщини проведено Департаментом економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій в рамках реалізації Експортної стратегії України, Дорожньої карти стратегічного розвитку та обласної Програми сприяння залученню інвестицій, розвитку економічного співробітництва та формування позитивного іміджу Полтавської області на 2017 – 2020 роки.

          Якщо Ви місцевий товаровиробник та маєте бажання долучитися до формування наступного Каталогу, то можете надати інформацію про Ваше підприємство для подальшого безкоштовного розміщення.

          Заповнені анкети за формою, що додається, просимо надіслати на електронну адресу Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської обласної державної адміністрації: dfert@adm-pl.gov.ua.

       У разі виникнення додаткових питань Ви можете звернутись за тел.:(0532) 56-16-95, (0532) 60-93-41, або на ел. пошту: dfert@adm-pl.gov.ua.

Каталог


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь