Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Веселка професій для школярів

Дата: 25.11.2019 10:13
Кількість переглядів: 423

Фото без опису

 

Професія, яка приносить задоволення працюючому і користь суспільству... Можливо — мрія, а може — майбутнє учнів старших класів, які саме в цей час обирають професійну стежину. Для допомоги у професійному самовизначенні 14 листопада 2019 року Чутівською районною філією Полтавського обласного центру зайнятості спільно з відділом освіти райдержадміністрації в Опорному закладі “Чутівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів” проведено районний профорієнтаційний захід “Веселка професій — 2019”.

До присутніх з вітальним словом звернулись голова Чутівської районної ради Володимир Филенко, перший заступник голови місцевої районної державної адміністрації Руслан Сітайло та заступник директора Чутівської районної філії Полтавського ОЦЗ Віта Клименко. Вони побажали не помилитись при виборі професії, щоб у перспективі “не працювати, а бути щасливими, займаючись улюбленою справою”, прислухатись до порад батьків, учителів, представників професій, прагнути до своєї мети.

Ведуча заходу Юлія Шейко повідомила про можливість пройти профдіагностичне тестування на платформі з профорієнтації Державної служби зайнятості для оцінки власного потенціалу. Старшокласникам презентовано розмаїття професій учнями, студентами та викладачами навчальних закладів Полтавської та Харківської областей. Про особливості вступу, навчання студентського життя та матеріально-технічної бази розповідали представники Вищого навчального закладу УКООПСПІЛКИ “Полтавський університет економіки і торгівлі”, Національного фармацевтичного університету м. Харків, Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут, Державного професійно-технічного навчального закладу “Полтавське вище професійне училище ім. А.О.Чепіги”, Полтавського професійного ліцею, Державного навчального закладу “Полтавський політехнічний ліцей”, Професійно-технічного училища №50 м. Карлівка.

Наприкінці учні мали змогу поспілкуватись з представниками навчальних закладів, отримати від них роздаткові матеріали з основною інформацією та контактними даними та пройти майстер-класи.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь