A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Фінансова підтримка для роботодавців

Дата: 25.02.2020 11:53
Кількість переглядів: 405

                       

Роботодавці, які працевлаштували на нові робочі місця громадян, які недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці та яким надано статус безробітного мають право на компенсацію фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Право на компенсацію також мають роботодавці, які є суб’єктами малого підприємництва та які працевлаштували безробітних на нові робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності строком не менше ніж на два роки за направленням служби зайнятості.
У відповідності до статті 26 та частини другої статті 27 Закону України «Про зайнятість населення» постановою КМУ від 15.04.2013 року №347 затверджений «Порядок компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування». Дія Порядку не поширюється на бюджетні та неприбуткові установи.
Компенсація виплачується протягом одного року з дня працевлаштування особи за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.
За більш детальною інформацією звертатись до працівників Чутівської  районної філії Полтавського ОЦЗ  за адресою : смт.Чутове, вул.Центральна,14, та за телефоном - 05347 91493.

Більше корисної інформації з питань зайнятості можна знайти за посиланнями pol.dcz.gov.ua та    https://cutt.ly/twi76mK .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь