A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Задекларуйте свої доходи

Дата: 25.03.2021 14:57
Кількість переглядів: 509

Фото без опису

 

 

Шановні громадяни, триває кампанія з декларування доходів громадян, отриманих у 2020 році. Звертаємо вашу увагу, що відповідно до норм Податкового кодексу України для тих, хто зобов’язаний подавати декларацію про доходи кампанія декларування, триватиме до 1 травня. Громадяни, які бажають реалізувати право на отримання  податкової знижки мають право подавати декларацію до кінця року.

 Громадяни можуть подавати річну декларацію про майновий стан і доходи у режимі реального часу (on-line) через «Електронний кабінет платника”. Для подання податкових декларацій в режимі on-line, платнику податків необхідно отримати електронний цифровий підпис у будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, у тому числі самостійно за допомогою онлайн-сервісу ПРИВАТ24. Також можна скористатися послугами відокремленого підрозділу АЦСК ІДД ДПС України, який знаходиться в ДПІ у м.Полтава, попередньо здійснивши запис за телефоном (0532) 59-41-05.

Консультації з питань декларування доходів громадян та практичні рекомендації щодо зручного, дистанційного та актуального спілкування з податковою службою можна отримати в Чутівській ДПІ звернувшись у Центр обслуговування платників , а також за телефоном 9-12-44.

 

Чутівська  ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області

 

Звітність в електронному вигляді – це швидко, це зручно

 

Постійний брак часу, віддаленість від органу податкової служби та черги при поданні звітності забирають багато енергії та нервів. А тому, пропонуємо скористатися перевагами подання звітності в електронному вигляді і Ви переконаєтеся, що це:

  • економія робочого часу, а також  коштів на придбання бланків звітних документів;
  • гарантія автоматичної перевірки підготовлених документів на наявність арифметичних помилок та описок;
  • можливість оперативного оновлення форматів подання документів в електронному вигляді каналами телекомунікаційного зв’язку.    

Звітність можна подати в режимі реального часу (on-line) через «Електронний кабінет платника ”, для цього лише необхідно мати електронний цифровий підпис, отримати який можна у будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, у тому числі самостійно за допомогою онлайн-сервісу ПРИВАТ24. Також можна скористатися послугами відокремленого підрозділу АЦСК ІДД ДПС України, який знаходиться за адресою: м.Полтава, вул.Європейська,155, кімната 1, в ДПІ у м.Полтава, попередньо здійснивши запис за телефоном (0532) 59-41-05.

 

Чутівська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь