Чутівська громада

Полтавська область, Полтавський район

Полтавський інститут економіки і права Університету «Україна» запрошує Вас на здобуття другої вищої освіти

Дата: 10.06.2021 15:55
Кількість переглядів: 462

Особистість XXI століття - це висококваліфікований, конкурентоздатний та готовий до змін професіонал. Готовність особистості до швидкого та ефективного реагування на виклики часу визначає її освіта, здатність та вміння до засвоєння та трансформації нових знань.

Користуючись нагодою, повідомляємо, що Полтавський інститут економіки і права Університету «Україна» запрошує Вас на здобуття другої вищої освіти. На основі диплома бакалавра будь-якої спеціальності будь-якого року випуску через проходження ЗНО з іноземної мови, або диплома спеціаліста, магістра будь-якої спеціальності та будь-якого року випуску без проходження ЗНО з іноземної мови Ви можете вступити на здобуття другої вищої освіти рівня «Магістр» зі спеціальностей 231 «Соціальна робота», 016 «Спеціальна освіта», 035 «Філологія (переклад)», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Крім того, звертаємо Вашу увагу, що наш заклад вищої освіти має право та можливості навчати осіб з особливими освітніми потребами за вказаними спеціальностями та рівнями, а також за спеціальністю 08 «Право» (рівень бакалавр, магістр) при наявності довідки про звільнення від ЗНО за станом здоров'я відповідно положень Наказу Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров'я України від 29.08.2016 р. № 1027/900 «Деякі питання участі в зовнішньому незалежному оцінюванні та вступних іспитах осіб, які мають певні захворювання та/або патологічні стани, інвалідність» (детальніше за посиланням: https ://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z 1707-16#Text).

Одночасно інформуємо Вас про те, що ми готові провести ZOOM конференцію в будь-який зручний для Вас час для того, щоб безпосередньо розповісти про особливості навчання, або в будь-який час за Вашим запрошенням зустрітися особисто для надання більш детальної інформації та заповнення необхідних документів для вступу.

День та час конференції бажано погодити за 1-2 дні за телефоном (050) 404-28-04 або електронною поштою.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних