Чутівська громада

Полтавська область, Полтавський район

Відбулася 11 сесія VIII скликання Чутівської селищної ради

Дата: 16.06.2021 15:49
Кількість переглядів: 442

Сьогодні, 16 червня, відбулася 11 сесія Чутівської селищної ради восьмого скликання.
Перед початком пленарного засідання селищний голова Микола Корольов та заступник селищного голови Віктор Мартиненко вручили Подяки та подарунки трудовим колективам та жителям громади, які активно приймали участь у двомісячнику благоустрою територій. Відзнаки отримали: колектив Чутівського управління експлуатації газорозподільної системи ПАТ «Полтавагаз», колектив Чутівської дитячої музичної школи, Юрій Филенко (смт Чутове), Федір Віннічук (с. Василівка), Олександр Кіндрат (с. Зеленківка), Юрій Бонар ( с. Кочубеївка), Ольга Гайнікова (с. Таверівка), Світлана Вітер (с. Гякове), Олександр Левченко (с. Войнівка), Олексій Неїжмак (с. Вільхуватка).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
По закінченню церемонії нагородження сесія розпочала свою роботу.
Депутати одностайно проголосували за вступ Чутівської селищної ради до асоціації міст України-всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування, затвердили проектно-кошторисні документації на поточний ремонт тротуару та пішоходного переходу по вулиці Коханова (смт Чутове), на поточний ремонт пам'ятника загиблим воїнам у роки другої світової війни (с. Новофедорівка), памятника "Матері та дитини"( смт Чутове).
Прийняли рішення щодо місцевих податків і зборів, встановили ставки єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на території Чутівської селищної територіальної громади, ставки транспортного податку, ставки податку на майно, відмінне від земельної ділянки.
Затвердили Методику розрахунку орендної плати за майно, що належить до комунальної власності Чутівської селищної ради, Положення про конкурс та порядок призначення на посаду директорів закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності Чутівської селищної ради, Положення про цільовий фонд Чутівської селищної ради.
Заслухали звіти начальників відділів виконавчого комітету Чутівської селищної ради про використані кошти у першому кварталі поточного року.
Загалом на сесії ухвалено 114 рішень, які стосувалися управління майном комунальної власності, використання земельних ресурсів, діяльності закладів освіти, культури, охорони здоров'я, внесення змін до показників бюджету Чутівської селищної територіальної громади та інші.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних