Чутівська громада

Полтавська область, Полтавський район

Порядок перетинання кордону в умовах надзвичайного та воєнного стану дітьми, особами з інвалідністю та особами, які їх супроводжують

Дата: 17.03.2022 09:06
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

До уваги опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів дитячих будинків сімейного типу, у сім’ях яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування!

Звертаємо вашу увагу, що  у зв’язку з прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 12 березня 2022 року № 264 «Про внесення змін до Правил перетинання державного кордону громадянами України», в умовах введення на території України надзвичайного або воєнного стану виїзд за межі України дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які не досягли 18-річного віку здійснюється у супроводі одного із законних представників за наявності письмового погодження органу опіки та піклування на виїзд із зазначенням держави остаточного перебування дітей.

Якщо ви вирішили виїхати за межі України в умовах воєнного стану разом з підопічними/вихованцями, попередньо зверніться до служби у справах дітей виконавчого комітету селищної ради.

Порядок перетинання кордону в умовах надзвичайного та воєнного стану дітьми, особами з інвалідністю та особами, які їх супроводжують, у інфографіці від Міністерства соціальної політики України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних