A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

ТИ НЕ ОДИН

Дата: 06.07.2022 08:12
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

Інфоруємо, що у кожного жителя громади є можливість отримати психоемоційну підтримку в онлайн чи офлайн форматі. Надаємо контакти, куди можна звернутися за допомогою:                 

- Центр психічного здоров’я комунального підприємства «Обласний заклад з надання психіатричної допомоги Полтавської обласної ради» надається безкоштовна психологічна допомога учасникам та свідкам травмуючих ситуацій, постраждалим та їх родичам, внутрішньо переміщеним особам, родичам загиблих.

Запис на безкоштовну консультацію за телефоном 095 182 22 75 у будні з 09.00 до 15.30.                                             

- Міністерством молоді та спорту України спільно з Координаційним штабом з гуманітарних та соціальних питань Офісу Президента України, Міністерством охорони здоров’я України, Міністерством з питань реінтеграцій тимчасово окупованих територій України та Міністерством розвитку громад та територій України запущено платформу гуманітарної допомоги цивільному населенню «СпівДія». Кожен потребуючий українець може отримати індивідуальні та групові психологічні консультації  зареєструвавшись за посиланням https://airtable.com/shrfgyZ1ko5UYxR9r                    - Діє гаряча лінія емоційної підтримки МОМ – 0800 211 444                      - За телефоном безкоштовної психологічної підтримки КУ «Центр надання соціальних послуг виконавчого комітету Чутівської селищної ради» 099 158 68 02 можна отримати інформацію про соціальні послуги, які надаються установою, записатися на консультацію до психолога центру чи отримати психологічну підтримку у телефонному режимі, послуги є безоплатними. Час роботи телефону довіри у будні дні з 08.30 до 16.00.

Фото без опису

Турбота про своє ментальне здоров’я зараз є важливим завданням для кожного українця, адже наша спільна мета вистояти, перемогти, відновитися!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь