A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Взаємодія податківців з органами місцевого самоврядування і платниками податків дає позитивні результати

Дата: 13.02.2023 08:27
Кількість переглядів: 82

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області  провели семінар-зустріч для платників податків Лубенщини, мета якого – обговорення актуальних змін податкового законодавства, які останнім часом  набули чинності.

      У відкритті семінару взяли участь голова Лубенської районної військової адміністрації Сергій Сіряченко,  Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, начальник Головного управління ДПС у Полтавській області Андрій Якименко, начальник Лубенської ДПІ Олександр Коломієць. 

      Вітаючи учасників заходу начальник Головного управління ДПС у Полтавській області Андрій Якименко відзначив, що останні зміни до Податкового вступили в дію 08 лютого 2023 року.  У зв’язку  набрав чинності Закону України від 12 січня 2023 року № 2876 «Про внесення змін до розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України. Вищезазначеним законом, продовжено граничні терміни реєстрації податкових накладних та/або розрахунків коригування, зменшено штрафи та зроблено цілодобовим граничний строк реєстрації податкових накладних та/або розрахунків коригування. Маю надію, що сьогодні всі учасники семінару отримають корисну інформацію щодо податкового законодавства.

     На порядок денний були винесені питання: порядку ліцензування, зберігання та використання пального сільськогосподарськими підприємствами; питання реєстрації та призупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних; мінімальне податкове зобов’язання за 2022 рік  та декларування доходів громадян за 2022 рік.

     Всі учасники семінару отримали корисну інформацію щодо податкового законодавства та відповіді на питання, що їх цікавили та друковану продукцію: «Електронний кабінет платника-зручно та безпечно!», «Переваги використання єдиного рахунку для сплати податків і зборів», «Декларування доходів громадян».

      В ході зустрічі її учасники отримали корисну інформацію щодо податкового законодавства та численні відповіді на питання, що їх цікавили.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь