A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Податківцями Полтавщини проводяться семінари у територіальних громадах

Дата: 20.03.2023 14:35
Кількість переглядів: 70

Днями у приміщенні Кобеляцької міської ради відбувся семінар – зустріч для сільгоспвиробників Кобеляцького району. Подібні виїзні зустрічі з платниками податків територіальних громад регулярно проводяться податківцями Полтавщини, задля системного ознайомлення суб’єктів господарювання із актуальними питаннями та новаціями податкового законодавства, зокрема, обговорення питань, які є особливо пріоритетними під час дії воєнного стану.

Відкритий діалог активно підтримали сільськогосподарські виробники, очільники громад та місцеві платники податків. Слід зазначити, що зворотній зв'язок особливо важливий у сьогоднішніх реаліях, адже така співпраця забезпечує ефективний та сталий розвиток у питаннях дотримання податкового законодавства, повній та своєчасній сплаті податків і зборів.

Участь у заході взяв заступник голови Кобеляцької міської ради Сергій Омельченко. Традиційно делегацію від податкової служби Полтавщини очолив начальник Головного управління ДПС у Полтавській області Андрій Якименко. На зустрічі були присутніми начальник Кобеляцької ДПІ Людмила Гусакова, посадові особи від фермерських господарств, агрофірм та інших сільськогосподарських формувань.

 Перед початком зустрічі учасники отримали друковану продукцію, яку підготували фахівці податкової, а саме: «Електронний кабінет платника-зручно та безпечно!», «Переваги використання єдиного рахунку для сплати податків і зборів», «Декларування доходів громадян за 2022».

         В ході зустрічі були розглянуті питання щодо порядку ліцензування, зберігання та використання пального сільськогосподарськими підприємствами; обговорили реєстрацію та зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, питання сплати мінімального податкового зобов’язання. Роз’яснення також стосувались  декларування доходів, отриманих у 2022 році. На кожне з питань була можливість отримати коментар від спікерів з представників податкової служби.

Податківці відзначили, що залишаються на постійному зв’язку та завжди відкриті до спілкування. До послуг платників доступна комунікаційна податкова платформа poltava.ikc@tax.gov.ua та телефони «гарячої лінії» з профільних питань.

Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь