Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Податковою службою Полтавщини сформовано майже 6 тисяч Е-ключів

Дата: 04.04.2023 08:34
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

За інформацією Головного управління ДПС у Полтавській області протягом січня – березня 2023 року сектором реєстрації користувачів сформовано               5891 сертифікатів відкритих ключів. З них у відокремлених пунктах реєстрації (далі -  ВПР) м. Полтави – 3696 та у м. Кременчуці – 2195.

В розрізі правового статусу електронні довірчі послуги найбільше надано юридичним особам – 1446, в свою чергу фізичним особам – 1291 послуги. Суб’єкти господарської діяльності отримали ЕДП у м. Полтаві – 1682 та у м. Кременчук – 1055. Подали заяви про зміну статусу сертифіката відкритого ключа 620 заявників:    у ВПР м. Полтави – 481, у м. Кременчук – 139.

Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Полтавській області Андрій Якименко, тільки у березні фахівці податкової служби сформували платникам 1772 сертифіката відкритих ключів.

Нагадуємо, що у податкові службі Полтавщини працює два відокремлених пункти реєстрації: один з них – у м. Полтаві, вул. Європейська, 155, поверх 1, зал № 1, кімната 1, інший – у м. Кременчук, вул. Троїцька, 76, поверх 1, кімната 102.

Додатково повідомляємо, що за допомогою доступних електронних сервісів від ДПС у платників є можливість повторного формування сертифікатів за електронним запитом (https://ca.tax.gov.ua/manage-certificates), де кожен користувач має змогу самостійно, у режимі 24/7, а головне – дистанційно, протягом 2 – 3 хвилин отримати новий сертифікат, який матиме строк чинності до 2 років.

Користуватися електронними послугами ДПС легко та швидко!

 

 

 

Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь