Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Комунікаційна податкова платформа: зустріч податківців Полтавщини та представників Ради бізнес-омбудсмена

Дата: 06.04.2023 08:43
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

У рамках роботи регіональної комунікаційної платформи в онлайн-форматі відбулася зустріч фахівців Головного управління ДПС у Полтавській області з представниками Ради бізнес-омбудсмена.

Начальник ГУ ДПС у Полтавській області Андрій Якименко, заступник начальника ГУ ДПС у Полтаській області Олег Волошинов та начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Людмила Овчаренко надали фахові відповіді на запитання інспекторів Ради бізнес-омбудсмена, на прикладі конкретних суб’єктів господарювання. Учасники зустрічі розглянули низку актуальних питань щодо зупинення реєстрації податкових накладних/ розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, таблиць платника ПДВ. Податківці надали практичні рекомендації щодо застосування податкового законодавства.

Податківці Полтавщини завжди відкриті до спілкування з організаціями, які представляють інтереси платників податків, адже подібна комунікація дає можливість оперативно реагувати на проблеми бізнесу та ефективно вживати заходи для їх вирішення в межах компетенції.

Нагадуємо, для зручності платників розроблена та висвітлена покрокова інструкція щодо спілкування за допомогою комунікаційної податкової платформи, ознайомитись з нею можна за посиланням https://poltava.tax.gov.ua/media-ark/videogalereya/prezentatsii-ta-inshi-materiali/9213.html .

Долучайтесь до участі у спілкуванні за допомогою регіональної  комунікаційної податкової платформи  poltava.ikc@tax.gov.ua .

Завжди відкриті до спілкування. Чекаємо на Ваші звернення.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь