A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Навчально-просвітницька зустріч викладацького складу та студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» у Головному управлінні ДПС у Полтавській області

Дата: 13.04.2023 11:17
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Днями підписано Меморандум про співпрацю між Державною податковою службою України та Національним університетом «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Підписання Меморандуму відкриває нові горизонти у взаємовигідному співробітництві між державним органом і Університетом у галузях освітньої, навчально-просвітницької  діяльності, інформаційно-роз’яснювальної роботи з підвищення рівня обізнаності науковців, практиків та громадян щодо фінансів, фіскального адміністрування, податкової справи, підвищення рівня професійної підготовки, перепідготовки, стажування, спеціалізації та підвищення кваліфікації працівників органів ДПС.

У рамках Меморандуму 13 квітня відбулась навчально-просвітницька зустріч викладацького складу кафедри публічного управління, адміністрування та права і студентів спеціальності «Публічне управління» Полтавської політехніки з представниками Головного управління ДПС у Полтавській області.

Під час зустрічі керівник служби управління персоналом обласного податкового органу Володимир Литвиненко провів зі студентами семінар на тему: «Сучасна парадигма управління персоналом на публічній службі. Місія і цінності Державної податкової служби України».

В.о. завідувача кафедри, кандидат наук з державного управління, доцент Інна Кульчій подякувала податківців за потужний захід з професійного орієнтування та мотивації студентів до навчання.

Сторони обговорили подальші кроки взаємодії щодо організації навчальної практики, дуальної освіти студентів на базі Головного управління, залучення викладацького складу Університету до підвищення рівня професійної компетентності податківців.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь