A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Комунікаційна податкова платформа – сучасний сервіс для діалогу бізнесу, громадськості та податківців

Дата: 24.04.2023 09:24
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Комунікаційна податкова платформа створена задля оперативного вирішення актуальних питань застосування податкового законодавства, спілкування                     з  громадськістю та бізнес-спільнотою.

 Начальник Головного управління ДПС у Полтавській області Андрій Якименко наголосив представникам ЗМІ, що на регіональну комунікаційну податкову платформу можуть звертатись представники бізнесу та громадськості Полтавщини   з питаннями стосовно законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС України, а також із пропозиціями щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою.

 Кожне звернення, отримане на електронну скриньку регіональної комунікаційної податкової платформи – poltava.ikc@tax.gov.ua, оперативно опрацьовується. Рекомендуємо Вам вказувати в листі всі необхідні дані для того, щоб комунікатор податкової мав можливість якнайшвидше зв’язатись з Вами: ПІБ, код РОНКПП, контактний номер телефону – для фізичної особи-підприємця, назва суб’єкта господарювання або громадської організації, код ЄДРПОУ, контактний номер телефону – для юридичної особи. Відповідь на Ваше звернення готується відповідальним фахівцем профільного структурного підрозділу Головного управління ДПС у Полтавській області, а надається в зручному для Вас форматі –     письмово, телефоном або під час робочої зустрічі.

Для зручності платників розроблена та висвітлена покрокова інструкція щодо спілкування за допомогою комунікаційної податкової платформи, ознайомитись        із нею можна за посиланням https://poltava.tax.gov.ua/media-ark/videogalereya/prezentatsii-ta-inshi-materiali/9213.html .

Долучайтесь до участі у спілкуванні за допомогою регіональної  комунікаційної податкової платформи  poltava.ikc@tax.gov.ua .

Завжди відкриті до спілкування та чекаємо на Ваші звернення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь