A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Соціальна програма „Соціальна картка „Волонтерська”

Дата: 12.06.2023 09:23
Кількість переглядів: 317

Фото без опису

За ініціативи  Громадської організації „Міжнародна асоціація волонтерів, переселенців та біженців України” готується до старту Соціальна програма „Соціальна картка „Волонтерська”.

Соціальна програма „Соціальна картка „Волонтерська” це персоніфікована цифрова (віртуальна) банківська картка лояльності у смартфоні,  призначена для підтримки волонтерів, внутрішньо переміщених oci6 та біженців.

За допомогою відповідного програмно-технологічного забезпечення вищезазначеного проєкту дозволить кожному власнику отримувати пільги та переваги, а саме: гарантований подарунок на день народження; цілодобова всеукраїнська юридична консультація, соціальна, психологічна, адвокатська, правова безкоштовна допомога та захист учасникам та їх сім»ям, отримувати допомогу, підтримку та лояльність соціально відповідального бізнесу; знижки на piзнi товари та послуги партнерів соціальної програми за спеціальною ціною; безкоштовнi або пільговi квитки на відвідування культурних заходјв, ocвітнix, оздоровчих та розважальних програм для учасників та членів їх родин; індивідуальні  пропозиції, свіжу iнформацію про акції, особливі знижки; персональні бонуси та кеш бек; отримання соціальних виплат i матеріальної допомоги без комісій та багато ix можливостей карти, які збільшуватимуться щодня.

Для кожного бізнесу буде своя система бонуciв, з цією метою буде запроваджено три типи карток: „Волонтерська”, „ВПО” та „Біженець” з різними умовами та категоріями.

Громадська організація „Міжнародна асоціація волонтерів, переселенців та біженців України” створить умови для  соціальної захищеності волонтерів, переселенців та біженців, а також планує залучити бізнес до розвитку соціального підприємництва в Україні.

Також, громадська організація „Міжнародна асоціація волонтерів, переселенців та біженців України” планує приєднання до Програми „Соціальна картка „Волонтерська” представників торгівельних мереж, центрів надання послуг, окремих компанй по всім областям України, якi надаватимуть пільги, знижки на товари, деякі безкоштовні послуги.

Передзамовити картку можна на сайті громадської організації „Міжнародна асоціація волонтерів, переселенців та біженців України”: http://associationvolunteersukraine.com

На даний час громадською організацією „Міжнародна асоціація волонтерів, переселенців та біженців України”  ведуться перемовини щодо партнера банківської установи та партнерів лояльності та підтримки.

Більш детальну інформацію щодо проекту „Соціальна картка „Волонтерська” можна отримати за телефоном 0503737111 — голова Правління громадської організації „Міжнародна асоціація волонтерів, переселенців та біженців України” Володимир Анатолійович Пісоцький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь