Чутівська громада

Полтавська область, Полтавський район

Шановні керівники сільськогосподарських підприємств, елеваторів!

Дата: 27.07.2023 10:37
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

Просимо Вас забезпечити під час збиральних робіт вимоги щодо граничних обмежень фактичної маси транспортних засобів і недопущення прийому та відвантаження на елеваторах і приймальних пунктах перенавантажених транспортних засобів.

Пунктом 22.5 Правил дорожнього руху, затверджених постановою Уряду від 10 жовтня 2001 р. № 1306, встановлені граничні обмеження фактичної маси транспортних засобів понад 40 т, для контейнеровозів - понад 44 т, а на встановлених Укравтодором і Національною поліцією для них маршрутах - до 46 т.

Для контейнеровозів навантаження на одиночну вісь - 11 т, здвоєні осі - 18 т, строєні - 24 т, або якщо вантаж виступає за задній габарит транспортного засобу більш як на 2 м.

У разі перевезення подільних вантажів (саме до таких відносяться наливні і сипучі) автомобільними дорогами ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ рух транспортних засобів та їх составів з навантаженням на одиночну вісь понад 11 тздвоєні осі - понад 16 тстроєні осі - понад 22 т або фактичною масою понад 40 т (для контейнеровозів - навантаження на одиночну вісь - понад 11 тздвоєні осі - понад 18 тстроєні осі - понад 24 т або фактичною масою понад 44 т, а на встановлених Укравтодором і Національною поліцією для них маршрутах - понад 46 т).

Забороняється рух транспортних засобів з навантаженням на вісь понад 7 т або фактичною масою понад 24 т автомобільними дорогами загального користування місцевого значення.

Порушення габаритно-вагових норм, зафіксованих в автоматичному режимі учасники ринку отримують реальні штрафи від 8 500 до 51 000 грн (в залежності від відсотка перевищення норми).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних