Чутівська громада

Полтавська область, Полтавський район

Про розроблення проєкту Стратегії розвитку Чутівської селищної громади

Дата: 12.09.2023 08:46
Кількість переглядів: 250

Фото без опису

Шановні мешканці Чутівської громади пропонуємо вам ознайомитися з проєктом Стратегії розвитку Чутівської селищної громади Полтавського району Полтавської області.

Посилання на стратегію розвитку Чутівської громади

Розробка стратегії розвитку громади є надзвичайно важливим процесом, оскільки вона сприяє сталому і збалансованому розвитку територій та забезпечує кращу якість життя громадян. Розроблена стратегія Стратегії розвитку громади визначає напрями розвитку, пріоритети і підходи, що допомагають досягти певних цілей і покращень у сфері інфраструктури, економіки, освіти, здоров'я, охорони довкілля, благоустрою.

Стратегія розвитку громад допомагає уникнути втрат ресурсів і підтримує раціональне використання коштів для досягнення конкретних цілей.

У Стратегії розвитку Чутівської селищної громади враховано сталість і збалансованість усіх аспектів розвитку, таких як економіка, соціальні питання, екологія і культура. Це дозволяє уникнути однобічного розвитку та забезпечити збалансований прогрес. Завдяки правильно сформованим стратегічним та оперативним цілям громада зможе впоратися з новими викликами і змінювати напрям розвитку відповідно до потреб та умов.

Розробка та реалізація Стратегії розвитку здійснюється на основі системи взаємопов’язаних документів: Державна стратегія регіонального розвитку на 2021-2027 роки, Стратегія регіонального розвитку Полтавської області на 2021-2027 роки та Плану заходів з її реалізації.

 

Пропозиції прийматимутися протягом 30 календарних днів, починаючи з  12 вересня 2023 року.  Жителі Чутівської громади можуть подавати пропозиції щодо ідей проєкту в електронному вигляді на офіційну адресу відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності виконкому Чутівської селищної ради: chut-ekonom@ukr.net.

Пропозиції приймаються від фізичних та юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в електронній формі та повинні містити: прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина або найменування і місцезнаходження юридичної організації, підпис із зазначенням дати, контактний телефон.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються. Пропозиції до проєкту Програми комплексного відновлення Чутівської територіальної громади, подані після встановленого строку, не розглядатимуться.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних