Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

"Маніфест громадянського суспільства" запрошує на чергове обговорення

Дата: 13.09.2023 10:49
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

 

Шановні експерти, представники громадських організацій, аналітичних центрів, професійних об‘єднань!

Продовжуючи обговорення публічних політик України після Перемоги, ми проводимо низку заходів з обговорення державних інституцій. П’ята тема – Судова влада. Запрошуємо до обговорення 15 вересня! Предметом обговорення буде побудова незалежного, справедливого та ефективного правосуддя в Україні: пріоритетні кроки, ризики, індикатори успішності.

Відновлення, відбудова, модернізація України передбачають наявність візії майбутньої України, плану дій та узгоджених державних політик. План відновлення, представлений у 2022 році в Лугано, а в 2023 році в Лондоні, став результатом роботи сотень експертів. Багато візійних проєктів вже реалізовано й реалізовується, і є впевненість що в країні з’явиться узгоджене стратегічне бачення. Критерії, червоні лінії та пріоритетні завдання були оприлюднені в Лугано в Маніфесті громадянського суспільства 2022 («Луганська декларація»). Тому стає актуальним розробка й публічне обговорення секторальних державних політик. Ми продовжуємо роботу над об’єктивізацією позицій органів державних влади та експертної спільноти щодо політик у різних сферах. Вже проведені такі обговорення 24 державних політик, зокрема в сфері гуманітарної та економічної політик.

З метою впровадження інклюзивного підходу у виробленні державних політик, запрошуємо експертів та організації громадянського суспільства до спільного обговорення, надання пропозицій та доопрацювання політик і плану відновлення та модернізації України за галузевими напрямками. На наступну хвилю обговорень виносяться питання про пріоритетні заходи у сфері судової реформи для вирішення нагальних питань правосуддя в Україні. Зареєструватися – тут

https://forms.gle/vHrMpvdTf5TAYw7g8

До участі запрошуються організації громадянського суспільства, зацікавлені у підготовці та реалізації плану відновлення та модернізації України, а саме об’єднання активних громадян, неприбуткові організації, волонтерські групи, аналітичні центри, наукові установи, громадські організації, благодійні фонди, професійні та галузеві асоціації, підприємницькі спільноти, творчі об’єднання тощо. Обговорення відбудуться на основі вже наявних аналітичних документів.

Можливі два формати участі:

⁃ особиста участь в м.Києві з дотриманням заходів безпеки;

⁃ онлайн формат, підключення через інтернет (участь в обговоренні та дискусії також забезпечується).

 

З повагою,

від імені ініціативної групи,

 

Андрій Длігач, керівник проекту «Голос громадянського суспільства в формуванні та реалізації плану відновлення України (Луганська декларація)»

Голова правління  Солонтай Олександр (ualugano@gmail.com).

Контактна особа Світлана Сова +380503214740

Проект адмініструється ГО "Агенція відновлення та розвитку"  https://ard-ukraine.org.ua/ за підтримки «Європейського фонду за демократію» (European Endowment For Democracy).

Захід проводиться  у партнерстві з Центром політико-правових реформ, голова правління Ігор Коліушко    https://pravo.org.ua/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь