Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Реалізація проєкту Чутівської громади за підтримки USAID Ukraine

Дата: 20.11.2023 10:50
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

Чутівська громада у липні 2023 року подала заявку на участь у конкурсі для ОТГ в рамках проєкту «Протидія торгівлі людьми та надання допомоги вразливим групам населення в Україні» Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні за щедрої підтримки американського народу через проєкт Агентства США з міжнародного розвитку USAID Ukraine. Сума гранту становить 20 000 американських доларів.

  Однією із пріоритетних цілей діяльності Чутівської селищної ради є забезпечення жителів громади своєчасними, доступними, соціальними послугами, надавачем яких є КУ «Центр надання соціальних послуг виконкому Чутівської селищної ради».

  На конкурс був представлений проєкт «Покращення якості та доступності соціальних послуг з реабілітаційної та психологічної  підтримки осіб, які перебувають у складних життєвих  обставинах, внутрішньо переміщеним особам, ветеранам війни та членам їх сімей Чутівської громади».

  Передбачається придбати обладнання для розширення переліку та покращення якості реабілітаційних послуг у відділенні оздоровчих послуг та фізичного відновлення; облаштування кабінету психолога.

     Заявку підтримала ініціативна група, яка складалася з 10 осіб- це працівники виконавчого комітету селищної ради: Криворучко Н.П., Лоєнко Л.В., Калюжна Л.В.,  Петренко О.В., Євчинець В.В.; також Балясний М.М. – голова ГО «Ветерани Афганістану Чутівщини», Гонтар С.В. - ФОП, Штацька М.О., Крамаренко Я.Г – ВПО, Довжик А.А. – безробітній.

   Реалізація проєкту передбачена до кінця березня 2024 року (закупівля, доставка товару, облаштування).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь