Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Постійні комісії

Дата: 15.12.2023 16:53
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

У ході підготовки пленарного засідання сесії Чутівської селищної ради 15 грудня проведено спільне засідання постійних депутатських комісій. Депутатами розглянуто 47 питань порядку денного. Вела засідання постійної комісії питань фінансів, бюджету, планування соціально – економічного розвитку, інвестицій, міжнародного співробітництва, прав людини, депутатської діяльності, етики та регламенту  Рябокінь М.А.

На початку засідання голова фракції Апряткін С.М. доповів про роботу фракції у 2023 році.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Гостро пройшло обговорення питання Про роботу Опорного закладу Чутівська ЗОШ I-III ступенів Чутівської селищної ради Полтавського району Полтавської області. За результатами обговорення прийнято рішення про створення тимчасової комісії по перевірці роботи відділу освіти та про внесення на розгляд чергової сесії селищної ради, яка відбудеться 19.12.2023 року, звітів заступника селищного голови Криворучко Н.П. та начальника відділу освіти Дейнеки Т.М.

Депутати погодили план роботи селищної радим на 2024 рік. На засіданні також обговорили проєкти програм селищної ради, серед яких програми соціально-економічного розвитку громади на 2024 рік, організації територіальної оборони на території ради та підтримки підрозділів ЗСУ України на наступний рік, розвитку культури на 2024-2026 роки, інтеграції внутрішньо переміщених осіб в Чутівську територіальну громаду Полтавського району Полтавської області.

Погоджено внесення змін до показників бюджету Чутівської територіальної громади на 2023 рік та бюджет Чутівської селищної територіальної громади на 2024 рік.

Фото без опису

 Обговорили  питання щодо передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності, що перебуває на балансі відділу освіти виконавчого комітету селищної ради..

 Потім комісії продовжили роботу під головуванням голови постійної комісії з  питань   земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою Балясної В.Є.

Обговорено питання щодо затвердження технічної документації із землеустрою, розглянуто заяви громадян та керівників установ, продовжено термін дії договорів оренди земельних ділянок та внесено зміни до договорів оренди землі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь