Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання 40 сесії Чутівської селищної ради 8 скликання

Дата: 20.12.2023 11:47
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

19 грудня під головуванням Чутівського селищного голови Миколи Корольова відбулося засідання сорокової сесії Чутівської селищної ради восьмого скликання.

       Порядок денний сесії включав сорок чотири питання, що стосувалися життєдіяльності громади.

Фото без опису

Також  за рекомендацією постійних депутатських комісій, після детального обговорення, до порядку денного сесії  були додатково внесені питання: «Про звіт заступника Чутівського селищного голови з питань економічного, соціального  і культурного розвитку про свою роботу за 2023 рік» та «Про звіт начальника відділу світи  виконавчого комітету Чутівської селищної ради  про роботу за 2023 рік».

Фото без опису

  У ході роботи сесії, народні обранці затвердили  План роботи Чутівської селищної ради на 2024 рік, Програму соціально-економічного розвитку Чутівської селищної територіальної громади  на 2024 рік, Програму організації територіальної оборони на території Чутівської селищної ради Полтавського району  Полтавської області та підтримки  підрозділів  Збройних сил України на 2024 рік, Програму інтеграції внутрішньо переміщених осіб у  Чутівську територіальну громаду Полтавського району Полтавської області на 2014-2025 роки.

Фото без опису

  Були ухвалені рішення «Про бюджет Чутівської селищної територіальної громади на 2024 рік», «Про затвердження  Положення та умови надання транспортних послуг службою  «Соціальне  таксі» комунальної установи  «Центр надання соціальних послуг виконавчого комітету Чутівської селищної ради», низка рішень, що стосуються управління майном комунальної власності та використання земельних ресурсів.

Фото без опису

  За результатами розгляду додатково внесених питань, депутати прийняли   звіт заступника Чутівського селищного голови з питань економічного, соціального  і культурного розвитку Криворучко Н.П. та рекомендували Чутівському селищному голові звільнити начальника відділу освіти виконавчого комітету Чутівської селищної ради Дейнеку Т.М. із займаної посади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь