A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Чергова 42 сесія Чутівської селищної ради

Дата: 19.03.2024 16:15
Кількість переглядів: 76

   Фото без опису

19 березня  відбулася чергова 42 сесія Чутівської селищної ради 8 скликання.

    Перед початком пленарного засідання селищний голова Микола Корольов та секретар селищної ради Олександр Білан  вручили Подяки командира віськової частини 3059 Національної гвардії України  підполковника Олега Довгалюка  волонтерам громади: Наталії Алімовій, Світлані Юхименко, Тетяні Юриковій, Ользі Пойді, Тетяні Петренко, Мілані Павленко, Олені Бідило, Наталії Боярській, Вадиму Горобцю та  колективу Чутівської дільничної лікарні ветеринарної медицини,    за активну громадську позицію та підтримку особового складу військової частини.  

Фото без опису

Фото без опису

    Під час  сесії депутати працювали  оперативно і злагоджено, так як усі питання, що вносилися на розгляд сесії, були детально розглянуті і узгоджені на засіданні постійних комісій.

Фото без описуФото без опису

   Заслухали  інформацію керівника Диканської окружної прокуратури Полтавської області Олександра Гришаєва  про результати діяльності Диканської окружної прокуратури Полтавської області на території Чутівської територіальної громади за 2023 рік.

Фото без описуФото без опису

   Прийняли звіти  про роботу у 2023 році заступника селищного голови Віктора Мартиненка, голів постійних депутатських комісій, старост  старостинських округів.

    Затвердили Програму «Відшкодування різниці між тарифом  та економічно  обґрунтованою вартістю послуг з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення, які надаються КП «Чутівське» в 2024 році», Програму розвитку надання соціальних послуг в Чутівській територіальній громаді на 2024-2025 роки, Програму «Шкільний автобус» на території Чутівської селищної ради на 2024-2026 роки, Програму профілактики інфекцій та інфекційного контролю КНП «Чутівський Центр  первинної медико-санітарної допомоги» на 2024-2025 роки, Перелік об’єктів  та видів суспільно-корисних робіт, Перелік об’єктів та видів громадських робіт, на яких засуджені та правопорушники відбуватимуть адміністративні стягнення  і покарання.

Фото без опису

   Також ухвалили  рішення, що стосуються управління майном комунальної власності,  використання земельних ресурсів та  бюджету. Зокрема виділили на підтримку Збройних Сил України близько трьох мільйонів гривень.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь