A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 26.03.2024 16:44
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Сьогодні, 26 березня 2024 року, під головуванням селищного голови Миколи Корольова відбулося засідання виконавчого комітету, на якому було вирішено ряд питань, актуальних для громади та її окремих мешканців.

Одноголосно члени виконавчого комітету підтримали питання соціального характеру, а саме: про надання одноразової виплати мобілізованим громадянам; особам, які беруть безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України; про надання матеріальної допомоги особам, які отримали поранення; про надання одноразової матеріальної допомоги на лікування; про надання одноразової матеріальної допомоги при народженні дитини; про відшкодування витрат на проведення реабілітаційно-лікувальних послуг дітей з інвалідністю. Відшкодовано   витрати членам сімей військовослужбовців загиблих (зниклих безвісти), померлих при захисті держави, на оплату житлово-комунальних послугОдноразову грошову допомогу у розмірі 23 тис. грн на розв'язання соціально-побутових питань  у зв’язку з мобілізацією в зону бойових дій надано рідним 6 військовослужбовців. 79  жителям громади надано одноразову матеріальну допомогу на лікування та розв'язання соціально-побутових питань.

Фото без опису

Фото без опису

Схвалили члени виконкому і блок питань, які стосувалися захисту прав і інтересів дітей:  надано дозвіл матері   на  продаж, зняття  з  державної  реєстрації та перереєстрацію  транспортного засобу – легкового автомобіля; надано статус дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Ряд прийнятих виконкомом питань стосувалися житлової сфери: з метою впорядкування адресного господарства уточнено адреси 4-х об’єктів нерухомого майна.

Фото без опису

Члени виконавчого комітету підтримали рішення, яким передбачено проведення на території  селищної ради   з 01.04.2024 року  по 31.05.2024 року двомісячника чистоти, благоустрою та озеленення. У цьому ж рішенні оголошено  п’ятницю (щотижня) - санітарним днем з наведення чистоти та порядку на власних і закріплених громадських територіях.

Схвалено рішення про   заборону спалювання на території Чутівської селищної ради опалого листя, залишків сухої рослинності, стерні, побутових відходів.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Чутівської селищної громади ради у рубриці «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь