A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Запрошення на реабілітаційну евакуацію з України до Польщі

Дата: 02.04.2024 10:09
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

Організація «Sul Lago» спільно з неурядовим товариством «Czysty Swiat» запрошує на реабілітаційну евакуацію з України до Польщі дітей з батьками або ж представниками з метою поліпшення емоційно-психологічного здоров’я дітей.

Родини з дітьми запрошуються до м. Ломжа Подляського воєводства, де проживатимуть у готельному комплексі для переселенців з України «Belfort», вул. Ставiскова, 32. Дана реабілітаційна евакуація розглядається як вiдновлення психолоriчноrо здоров’я українських родин з дiтьми, опiкунiв з дiтьми-сиротами, баrатодiтних родин, родин вiйськовослужбовuiв та iнших верств населення. Є можливість прийняти групу у складі 100 осіб на термін від 60 до 120 діб.

Пропонується безкоштовне трьохразове харчування та проживання в чотирьохмісних номерах з санвузлом. З метою повноцінного та якісного навчання діти забезпечуються інтернет ресурсом, зошитами, канцелярським приладдям та для комфортного прослуховування онлайн уроків – навушниками. Надається допомога в оформленні документів для отримання медичної страховки, встановлення тимчасової опіки над дітьми для повноцінного захисту життя та здоров’я українських дітей на території Польщі та грошової допомоги.

Територія, де знаходиться готельний комплекс, межує з мальовничим озером. Неподалік розташований спортивний майданчик, де дiти можуть займатися спортом за вподобанням, басейн. Є можливiстъ забронювати для дiтей безкоштовнi квитки до музеїв, екскурсiю по м. Ломжа, де є катедра св. Архангела Мiхала, фортеuя Ломжа, клаштор Капуцинiв та iнше.


Для формування списку звертатися до відповідальної особи виконавчого комітету Чутівської селищної ради Павленко Мілани Андріївни, 0502441636


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь