A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Атестація педагогічних працівників закладів освіти сфери культури – система заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності.

Дата: 11.04.2024 11:03
Кількість переглядів: 52

Атестація є складовою забезпечення якості культурно-мистецької освіти та її методичного забезпечення.

Атестація педагогічних працівників закладів освіти сфери культури поширюється на викладачів, концертмейстерів, майстрів виробничого навчання мистецьких шкіл, студій з підготовки акторських кадрів при національних творчих колективах, мистецьких ліцеїв, що належать до сфери управління Міністерства культури та інформаційної політики України, культурно-мистецьких коледжів та прирівняних до них закладів освіти сфери культури, а також на керівників та заступників керівників таких закладів (установ) у частині виконання ними педагогічної, викладацької та/або концертмейстерської роботи у передбаченому законодавством обсязі, методистів закладів, методичних, навчально-методичних та науково-методичних підрозділів, установ, на яких поширюються умови оплати праці педагогічних працівників.

 

Вчора, 10 квітня 2024 року, відбулось перше засідання атестаційної комісії комунальної установи культури  «Чутівська дитяча музична школа», персональний склад якої затверджено наказом Чутівської дитячої музичної школи від 10.04.2024 року № 43.

На засіданні було обрано заступника голови та секретаря атестаційної комісії Чутівської дитячої музичної школи, схвалено графік проведення засідань з атестації педагогічних працівників у 2024 році та визначено адресу електронної пошти для подання атестаційних документів.

Так, атестаційна комісія Чутівської дитячої музичної школи приймає документи в електронній формі за адресою електронної пошти: 

chutovo-must-atestacia@ukr.net

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь