A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чутівська громада
Полтавська область, Полтавський район

СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЧУТІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 16.04.2024 16:02
Кількість переглядів: 109

    16 квітня 2024 року проведено спільне засідання постійних комісій селищної ради, яке вела  голова постійної комісії  з питань  фінансів, бюджету, планування, соціально – економічного розвитку, інвестицій, міжнародного співробітництва, прав людини, депутатської діяльності, етики та регламенту  Рябокінь Марина Анатоліївна.

Фото без опису

На цьому засіданні, за участю селищного голови Миколи Корольова, секретаря селищної ради Олександра Білана, керівників структурних підрозділів, комунальних установ селищної ради, розглянуто 35 питань  та схвалено проєкти 33 рішень, які розглядатимуться на черговій сесії селищної ради 19 квітня.

Фото без опису

  За свою роботу у 2023 році прозвітували керівники комунальних установ Полтавець Наталія Станіславівна, Бафталовська Галина Степанівна, Забара Валентина Василівна, Коваль Анатолій Іванович начальник відділу соціального захисту населення Литвин Наталія Анатоліївна. Депутати погодили внесення змін до Програми соціального захисту населення «Турбота» та до Комплексної програми розвитку ветеранської політики в Чутівській територіальній громаді на 2023-2025 роки. Учасники засідання детально обговорили внесення змін до показників бюджету Чутівської селищної територіальної громади на 2024 рік, зокрема запропоновано внести зміни  до Програми «Організації територіальної  оборони Чутівської селищної ради», передбачивши кошти в сумі  650 500 грн для матеріального забезпечення військових частин ЗСУ.

Фото без опису

Фото без опису

16 питань порядку стосувалися земельного законодавства. Так, у ході обговорення рекомендовано до розгляду та затвердження сесією селищної ради питання щодо затвердження технічної документації із землеустрою, відведення земельних ділянок, реєстрації права комунальної власності. Не обійшли увагою депутати і питання комунальної власності громади. Підтримано проєкти рішень щодо надання дозволу на передачу об’єктів з державної власності у комунальну, передачу в оренду об’єктів нерухомого майна комунальної власності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь